ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Για την δολοφονία στο Πέραμα από τους σεσημασμένους κακοποιούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο, μπάτσοι-δολοφόνοι της ομάδας ΔΙΑΣ άνοιξαν πυρ κατά των άοπλων επιβαίνοντων με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας εξ’ αυτών. Ο “απολογισμός” της επιχείρισης-καταδίωξης είναι η δολοφονία ενός 20χρονου και ο τραυματισμός ενός 16χρονου μετά από 30 και πλέον σφαίρες που έριξαν οι μανιασμένοι καουμπόιδες της ΕΛ.ΑΣ μέσα σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά του Περάματος.

Η σημερινή δολοφονία δεν είναι μια “τυχαία” εκτροπή μιας καταδίωξης αλλά ένα συμβάν που είχε προεικονιστεί. Το τελευταίο διάστημα είχαν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις αστυνομικών να πυροβολούν χωρίς πρόκληση άοπλους “παραβατικούς” μετά από άρνηση συμμορφώματος σε αστυνομικό έλεγχο. Ένα πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Μάρνης όταν οδηγός κλεμμένου αυτοκινήτου προσπάθησε να διαφύγει έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ και δέχτηκε πυροβολισμούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Άραγε, αν το “παραβατικό προφίλ” είναι λόγος “κοινωνικής νομιμοποίησης” πυροβολισμών άοπλων τότε τι θα έπρεπε να συμβεί στους εκατοντάδες (ένοπλους) αστυνομικούς που πρωτοστατούν σε μαφίες ναρκωτικών και “παράνομων” κερδοσκοπικών κυκλωμάτων; Αστυνομικών που δεν έχουν τον ρόλο να αρπάζουν αμάξια αλλά να καθοδηγούν αυτά τα κυκλώματα και να διασφαλίζουν την ασφάλεια συνέχισης των δραστηριοτήτων τους; Τι θα έπρεπε να συμβεί στους αστυνομικούς των ΜΑΤ-ΔΡΑΣΗ που κάθε ένας από αυτούς έχει ματοκυλίσει δεκάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών και πολιτικών αποχρώσεων σε διαδηλώσεις και πολιτικές παρεμβάσεις;

Ήδη τα εγκάθετα media ανέλαβαν την συγκάλυψη της σημερινής δολοφονίας κάνοντας λόγo για “σεσημασμένο ρομά” υπονοώντας με δυο λόγια ότι “καλώς σκοτώθηκε”. Στόχος να ενεργοποιηθεί ο ακροδεξιός βούρκος των φιλοκαθεστωτικών ρουφιάνων και να σπεύσει και να διαλαλήσει την υποστήριξη του στους μανιασμένους αστυνομικούς. Να αποπροσανατολιστεί η ύπαρξη άοπλου νεκρού από κρατικές σφαίρες και να μετατοπιστεί η συζήτηση στον “σεσημασμένο 20χρονο”. Να σκοτώνεται και να ξανασκοτώνεται ο άνθρωπος επί μέρες για να βγουν λάδι τα “παιδιά της ΔΙΑΣ”. Να μην ησυχάσει ο νεκρός ούτε στον τάφο, να λοιδορείται και να υβρίζεται για να μην κάτσουν μερικούς μήνες στην φυλάκα οι σεσημασμένοι κακοποιοί δολοφόνοι της αστυνομίας. Που δεν είναι απλώς κακοποιοί δολοφόνοι αλλά και εκ του ασφαλούς δολοφόνοι. Δολοφόνοι με ασυλία.

Απέναντι σε ένα σύστημα που δολοφονεί εν ψυχρώ για να διατηρήσει την “εύρυθμη λειτουργία” του, αυτή της καθημερινής εκμετάλλευσης και καταπίεσης των πολλών για να πλουτίζουν οι λίγοι, υπάρχουμε κι εμείς. Εμείς που δεν θα αφήσουμε να ξεχαστούν οι κρατικές δολοφονίες, που θα πολεμάμε κάθε μέρα, λεπτό το λεπτό ενάντια στον καπιταλισμό και το κράτος που όσο θα κυριαρχούν, θα σπέρνουν τον θάνατο και τον πόνο για την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί και θα ανατραπεί.

Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε τις κρατικές δολοφονίες

Οργάνωση και Αγώνας για την Επανάσταση και την Αναρχία

Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *