ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δημόσια ενημέρωση για την βίαιη εκδίωξη ατόμου από την πορεία αλληλεγγύης στον Γ.Μιχαηλίδη

Το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουνίου συντρόφισσα του Αναρχικού Στεκιού Φιλοσοφικής δέχτηκε αιφνιδιαστική θρασύδειλη επίθεση στις φοιτητικές εστίες πανεπιστημιούπολης από άτομο που έχουμε καταγγείλει δημόσια* από τον Γενάρη του 2022. Η επίθεση αναχαιτίστηκε, ο δράσης έφυγε χτυπημένος και τρέχοντας κρύφτηκε μέσα στο δάσος της Ούλωφ Πάλμε. Ωστόσο, στα δευτερόλεπτα του αιφνιδιασμού, το θρασύδειλο σκουπίδι κατάφερε δύο χτυπήματα στην συντρόφισσα μας, για τα οποία θα μετανιώνει όποτε τον συναντάμε, έως ότου εξοριστεί δια παντός από τα δημόσια κινηματικά δρώμενα. Η επίθεση του, αν και ηττημένη και απαντημένη άμεσα, άνοιξε υποχρεωτικά έναν κύκλο που θα τον κλείσουμε εμείς όπως αρμόζει.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο δράστης εμφανίστηκε στην πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. Όπως ήταν αναμενόμενο εκδιώχθηκε από μέλη του Α.Σ.Φ. δαρμένος και ματωμένος, εισπράττοντας πίσω ένα μέρος της σάπιας συμπεριφοράς του. Για δεύτερη φορά εισέπραξε ότι αξίζει σε έναν συκοφάντη που λοιδορεί αγωνίστριες/ες και τολμά να σηκώνει χέρι σε συντρόφισσες. Αυτό όμως, δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Ο ίδιος παρά την δημόσια καταγγελία μας με την αποδόμηση των όσων σκουπιδένιων ισχυρίζεται για εμάς, έχει το θράσος να συνεχίζει να αναμασά τις ίδιες κατηγορίες. Είχε όλο τον χρόνο να αναστοχαστεί, να ανασκευάσει, να αντιληφθεί την βαρύτητα των όσων έχει πει, παρόλα αυτά όξυνε ο ίδιος την κατάσταση που δημιούργησε και εν τέλει επιβάρυνε την ήδη δύσκολη θέση του. Συνεπώς, σε οποιαδήποτε νέα συνάντηση, πολλώ δε μάλλον πρόκληση, ο συγκεκριμένος όχι μόνο θα λάβει ακόμη πιο αναβαθμισμένες απαντήσεις, αλλά και τα στοιχεία του θα δημοσιοποιηθούν προς οργανωμένες δυνάμεις του αναρχικού κινήματος, καλώντας σε συμπαράσταση και εκδιωγμό από κάθε λογής διοργάνωση. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν πλυντήρια συγκάλυψης του δράστη και στοργικές αγκάλες, αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε έμπρακτη υιοθέτηση των όσων τόλμησε να εκστομίσει προς εμάς, καθώς και υποστήριξη της επίθεσης που δέχτηκε η συντρόφισσα μας.

Από εδώ και πέρα η μόνη επιλογή που έχει ο συγκεκριμένος, αν έχει έστω και ελάχιστη επίγνωση των πράξεων του και των συνεπειών που επιφέρουν, είναι η αποχώρηση του από κάθε δημόσια δράση και διαδικασία, ο αυτοεξορισμός του από παντού και πρώτα πρώτα η εξαφάνιση του από τις Φοιτητικές Εστίες (ΦΕΠΑ) όπου είναι “καταληψίας”. Γι’ αυτό οφείλουν να μεριμνήσουν και οι άνθρωποι που διαβιούν στις εστίες, πράττοντας τα αυτονόητα απέναντι σε ένα θρασύδειλο τραμπούκο και συκοφάντη σαν και αυτόν. Καλούμε το σύνολο των συντρόφων και συντροφισσών που γνωρίζει τον συγκεκριμένο, να τον απομονώσει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/ενημέρωση προς συντρόφισσες και συντρόφους, μπορεί να μας αποσταλεί μέιλ. Η καταγγελία σε βάρος του βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

*Για την εκδίωξη ατόμου από το Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής και την συκοφαντική λάσπη που εκτόξευσε εναντίον μας

Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *