ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Κάλεσμα στην γενική απεργία της 16ης Μαρτίου

Ενώνουμε την φωνή και την δράση μας με το κίνημα οργής που τις τελευταίες εβδομάδες διαδηλώνει από άκρη σε άκρη σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

Δυναμώνουμε την αντίσταση και τα επαναστατικά της περιεχόμενα για την ενίσχυση της κοινωνικής-ταξικής πάλης, την ισχυροποίηση του ακηδεμόνευτου ταξικού κινήματος και την διάχυση των αναρχικών προταγμάτων για επαναστατική ανατροπή και πτώση όχι της υφιστάμενης κυβέρνησης προς όφελος μιας άλλης, αλλά του οικονομικού και πολιτικού συστήματος που αυτή διαχειρίζεται.

Απομονώνουμε τους πολιτικάντηδες κάπηλους της κοινωνικής οργής που μέσα από τις κινητοποιήσεις των ημερών προετοιμάζουν μια αστική κυβερνητική μετάβαση πάνω στο αίμα των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη.

Προειδοποιούμε ότι η στρατηγική αυτών των κομματικών αλλά και ορισμένων “κινηματικών” δυνάμεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αποκλιμάκωση του αγώνα και την σταδιακή μετατροπή του σε προεκλογική φιέστα. Σε έναν μήνα από τώρα, αν διατηρήσουν την ηγεμονία τους οι δυνάμεις αυτές, την θέση των κινητοποιήσεων θα έχουν πάρει οι προεκλογικές κομματικές ομιλίες για την ανάδειξη του νέου διαχειριστή της φτώχειας και την συνέχιση των αντικοινωνικών πολιτικών είτε με νεοφιλελεύθερο είτε σοσιαλδημοκρατικό προσωπείο.

Στηρίζουμε τις επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων που βρίσκονται ή βρέθηκαν σε κυβερνητικά πόστα. Να απαξιωθούν στην κοινωνική συνείδηση οι γδάρτες του λαού και της νεολαίας απ’ όπου κι αν προέρχονται. Να τσακίσουμε τις αυταπάτες για έναν καπιταλισμό με “ανθρώπινο πρόσωπο” που μας καλεί σε συνευθύνη στην λεηλασία των ζωών μας είτε ψηφίζοντας είτε συναινώντας στην βαρβαρότητα που βιώνουμε.

Να προτάξουμε και να κάνουμε πράξη την μαχητική αντίσταση κόντρα σε προβοκατορολόγους και συκοφάντες που τις μέρες αυτές ταυτίζουν τον μαχόμενο κόσμο της αναρχίας με “σκοτεινές δυνάμεις” για να απονευρώσουν τις διαδηλώσεις, να ξεπλύνουν πρόσωπα και πολιτικές και να χτίσουν στις πλάτες των κινημάτων και των αγώνων την εκλογική τους πελατεία.

Καλούμε τον φοιτητικό κόσμο να πλαισιώσει αύριο τα μπλοκ των μη γραφειοκρατικών- μη κομματικών σωματείων βάσης και να συμβάλει στην μαχητική εξέλιξη της απεργιακής κινητοποίησης. Να μην γίνει αναλώσιμο σώμα στα μπλόκ όσων ορέγονται την πολιτική εκμετάλλευση του εγκλήματος στα Τέμπη και την αμαύρωση της μνήμης των νεκρών ως νεροκουβαλητές της “άλλης” πλευράς της αστικής διαχείρισης.

Τον καλούμε να απαξιώσει τα μπλοκ των κομματικών αγκιτατόρων, τόσο των σταλινικών της Π.Κ.Σ. όσο και των συριζόφιλων της ΕΑΑΚ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και ΑΡΕΝ (ΛΑΕ/ΜΕΡΑ25) που αποκάλυψαν σήμερα στα αμφιθέατρα της φιλοσοφικής ότι η κατάληψη της σχολής θα πραγματοποιηθεί για να πέσει η Ν.Δ. και να αναλάβει η σοσιαλδημοκρατία την συνέχεια της θανατοπολιτικής. Δεν χρειάζεται πλέον να τους αποκαλύπτουμε εμείς! Οι οπορτουνιστές όλες αυτές τις μέρες επιβεβαιώνουν τον ιστορικό τους ρόλο.

Συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στην αυριανή γενική απεργία βροντοφωνάζοντας ότι κράτος, κεφάλαιο, κυβερνήσεις είναι ένοχοι για το έγκλημα στα Τέμπη και για να μην αφήσουμε η συγκάλυψη και η λήθη να ξεπλύνουν κανέναν. Μένουμε στους δρόμους και παλεύουμε για να τους τινάξουμε τις αιματοβαμμένες εκλογές στον αέρα.

Να συντρίψουμε τα κρατικά τάγματα εφόδου της αστυνομίας

Πόλεμο σε κράτος, κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις τους.

Μόνη λύση η Κοινωνική Επανάσταση

ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *