ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Παρουσίαση της μπροσούρας “ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ένα επαναστατικό μανιφέστο για την νέα χιλιετία”. Πέμπτη 13/6 στις 18.00

Η μπροσούρα της AF (Anarchist Federation) «Πέρα από την αντίσταση – ένα επαναστατικό μανιφέστο για την νέα χιλιετία -» εκδόθηκε το 1997 λίγο πριν από το πέρασμα στην νέα χιλιετία.

«Είναι αξιοσημείωτη η ευστοχία των εκτιμήσεων των συντρόφων/ισσων ως προς τη παγκόσμια συνθήκη που διαμορφωνόταν κατά την διάρκεια αυτής της δεκαετίας και τις συνέπειες που θα είχε για τους καταπιεσμένους και τους εκμεταλλευόμενους αυτού του κόσμου.

Η ανάλυση των συντρόφων επικεντρώθηκε σε τρεις βασικούς άξονες: α) Εκτίμηση της πραγματικότητας και της πολιτικής συγκυρίας που διαμορφώνεται (που βρισκόμαστε), β) Ανάπτυξη των αδρών χαρακτηριστικών της κοινωνίας που επιθυμούμε ως αναρχικοί (που θέλουμε να πάμε) και γ) Ποιες μεθόδους πάλης και αγώνα (πολιτικά και οργανωτικά) επιλέγουμε (με ποιο τρόπο θα κατορθώσουμε να φτάσουμε).» (Από τον Πρόλογο στην έκδοση, της Αναρχικής Συλλογικότητας ΚΑΘΟΔΟΝ).

Εκδήλωση – παρουσίαση της μπροσούρας στο Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής (8ος όροφος, αίθουσα 819)

την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 18.00 με την Αναρχική Συλλογικότητα ΚΑΘΟΔΟΝ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *