ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ανταπόκριση από την συγκέντρωση ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία στις 8/3 στην φιλοσοφική σχολή

Η συγκέντρωση ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία που διεξήχθη την Τρίτη 8 Μαρτίου στην φιλοσοφική σχολή Αθηνών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, διαχέοντας ένα πρώτο μικρό μήνυμα αντίστασης ενόψει της συνέχειας του κρίσιμου αγώνα εντός και εκτός σχολών για την ήττα των αστικών-κρατικών σχεδιασμών στα πανεπιστήμια και τον θρίαμβο των φοιτητικών αντιστάσεων.

Η συγκέντρωση διήρκεσε για παραπάνω από μια ώρα κατά την διάρκεια της οποίας διαβάστηκαν και μοιράστηκαν κείμενα, φωνάχτηκαν συνθήματα και πετάχτηκαν τρικάκια. Οι ανταποκρίσεις των περισσότερων φοιτητών/τριών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.

Η κινητοποίηση αυτή δεν συνιστά κλιμάκωση αλλά τμήμα της αγωνιστικής προετοιμασίας ενόψει του ερχομού της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Οι σημαντικότεροι σταθμοί βρίσκονται μπροστά μας. Η πανεπιστημιακή αστυνομία αποτελεί το ύστατο χαρτί για το κράτος και το κεφάλαιο στην προσπάθεια εδραίωσης χρόνιων μεταρρυθμιστικών βλέψεων που στις περισσότερες των περιπτώσεων, σκόνταψαν πάνω σε μαχητικούς αγώνες. Είναι στο χέρι μας να συντρίψουμε αυτούς τους σχεδιασμούς.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους/ισσες από την σχολή και τους συντρόφους/ισσες που στήριξαν την συγκέντρωση. Ζητούμενο η κοινή οργάνωση για την αλλαγή των συσχετισμών δύναμης εντός του πανεπιστημίου και ευρύτερα, στο εργατικό κίνημα και την ταξικά προσδιορισμένη νεολαία, στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. Για την οργάνωση ενός επαναστατικού κινήματος ανατροπής του καπιταλισμού και του κράτους.

Θα νικήσουμε

Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *