ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου Κώστα Φράγκουλη ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής για το κράτος-δολοφόνο. Έρχεται ως ένα χαστούκι στα μούτρα της απάθειας και της αδιαφορίας απέναντι στις ανισότητες, στην φτώχεια, στην εξαθλίωση και την καταστολή . Έρχεται ως υπενθύμιση ότι η αντίσταση είναι ηθική και αξιακή υποχρέωση μιας κοινωνίας που λεηλατείται και ληστεύεται από ένα σάπιο οικονομικό και πολιτικό σύστημα, που χάνει τα παιδιά της με σφαίρες στο ψαχνό από τα ένστολα καθάρματα που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του κράτους και των αφεντικών.

Τα ψέματα πλέον τελειώνουν. Όσο η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει τόσο θα βαθαίνει και η επίθεση του κράτους στον κόσμο της εργασίας, στην νεολαία και τις αγωνιζόμενες δυνάμεις. Για να ανακόψουμε αυτή την επίθεση, για να δημιουργήσουμε όρους και προϋποθέσεις μιας μελλοντικής ανατροπής, οφείλουμε να εξεγερθούμε και να μεταβιβάσουμε τον φόβο στο στρατόπεδο των καταπιεστών μας.

Ένα σύστημα που βασίζεται στην εκμετάλλευση των πολλών από τους λίγους, που θεμελιώνει την κυριαρχία του πάνω στην βία των ένστολων περιφρουρητών της, δεν μπορεί να ανατραπεί, παρά μόνο μέσα από την αντιστροφή της βίας και την κοινωνική και ταξική της ανταπόδοση, μέσα από οργανωμένο αγώνα και εξεγερσιακή-επαναστατική πάλη.

Καλούμε το σύνολο του φοιτητικού κόσμου στην σημερινή διαδήλωση στις 19.00 στα Προπύλαια καθώς και στην στήριξη του συνόλου των καλεσμάτων που θα εκδοθούν τις επόμενες μέρες.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *